Hartelijk dank voor je vertrouwen in Voltnet!

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid vormt de kern van alles wat we doen. We zijn vereerd dat je voor ons hebt gekozen om je te begeleiden bij de overgang naar groene energie en om een schonere toekomst te creëren.

Of je nu zonnepanelen, airconditioning, warmtepompen, laadpalen of thuisaccu’s hebt gekozen, we zijn er om je te ondersteunen op elke stap van de weg. Ons ervaren team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Let op: Het kan zijn dat ons bericht bij u in de spambox terecht is gekomen.

Zonnepanelen van Voltnet

Zonnepanelen binnen een dag geïnstalleerd

Lees de ervaringen van onze klanten.

N. van Galen

“Het contact met Voltnet was vanaf het begin erg goed. Duidelijke informatie van de klantenservice gekregen. Het installeren van de zonnepanelen werd gedaan door een heel professioneel en klantvriendelijk team.”

5/5

10

Akif Kaya

“Door goede ervaring van mijn collega heb ik contact opgenomen met Voltnet. Na het adviesgesprek is direct een afspraak ingepland voor een schouw. Binnen 3 weken waren de panelen geplaatst. Tevreden over de gekregen adviezen en vriendelijke monteurs.”

5/5

10

Ruben van der Ven

“Heel erg tevreden met de 12 zonnepanelen. Van te voren alle info ontvangen en de installatie was, mede door kennis en inzicht van de monteurs, in alle opzichten naar onze tevredenheid uitgevoerd. Keurig!”

5/5

10

Onze projecten in het zonnetje