Lees de ervaringen van onze klanten.

Noël

“Ik heb voor Voltnet gekozen vanwege de zeer goede service en duidelijke uitleg, dat geeft een goed gevoel. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ik had in 4 weken tijd mijnn zonnepanelen op het dak liggen. Vakbekwame monteurs die kwamen installeren en hebben het super netjes achtergelaten. Keurig, mijn dank is groot!”

5/5

10

Waldemar Visser

“Heel erg tevreden met Voltnet! Het bestelproces verliep erg soepel. Slimme software die dakscan van jullie! Ik kreeg direct inzicht in wat de zonnepanelen mij zouden opleveren. Hierbij werden verschillende aspecten als dak oriëntatie en schaduwverlies etc. meegenomen voor een accurate berekening. Complimenten aan Rens en Mo, de installatiedag verliep voorspoedig. De zonnepanelen doen wat ze beloven, big smile hier!”

5/5

10

Margreet de Jong

“Vorige week een dreamteam bij ons thuis gehad om 10 zonnepanelen te installeren. Het was aardig warm op het dak, maar de jongens bleven bikkelen. Het waren vriendelijke monteurs en werkten heel netjes, er werd ook creatief meegedacht. Wij hebben het onze buren ook aangeraden.”

5/5

10

Stan van der Spek

“Wij zijn echt blij met de zonnepanelen! Klantenservice was erg transparant met de adviezen, ze denken niet alleen aan hun eigen portemonnee. Geen snelle sales babbel, maar echt op een persoonlijke manier. Vandaar ging onze keuze uiteindelijk ook uit naar Voltnet. Het proces heeft in totaal 5 weken geduurd, maar uit andere offertes bleek dit toch vrij snel te zijn ten opzichte van wachttijden van minimaal 3 maanden. Ik kan het een ieder aanbevelen!!”

5/5

10

Noah Zandstra

“Prima service! Super goed advies en denken graag met je mee. Er wordt goed gecommuniceerd. Ze komen echt ter plekke meten en bespreken wat wel of niet mogelijk is. Momenteel liggen de zonnepanelen uitstekend op mijn dak. Ook na de installatie werd er even contact opgenomen of alles naar wens was. Top!”

5/5

10

Timur

“Ik ben heel tevreden over Voltnet. Vanaf het eerste gesprek tot aan de plaatsing. Alles keurig geregeld. Tijdens de installatie ook erg vriendelijk te woord gestaan door Naut en Rens. Ik kreeg duidelijke informatie over de monitoring app. De zonnepanelen liggen er fantastisch bij. Een echte aanrader!”

5/5

10

Onze projecten in het zonnetje

De zekerheid die jij verdient!