Bespaar nu met zonnepanelen van Voltnet

Doe de gratis dakscan

Binnen 1 minuut geregeld!
Voltnet

Zonnepanelen van Voltnet

Wist je dat zonnepanelen zichzelf nu sneller dan ooit terugverdienen? Met een gemiddelde terugverdientijd van slechts 4 jaar is het nog nooit zo aantrekkelijk geweest om te investeren in zonne-energie. Waarom zou je niet ook profiteren van je eigen zonne-energie?

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het benodigde aantal zonnepanelen voor je dak hangt sterk af van zowel je huidige als verwachte toekomstige energieconsumptie. Het is daarom essentieel om grondig te onderzoeken wat je huidige energierekening weergeeft en om te anticiperen op je verwachte elektriciteitsverbruik in de komende jaren.

In 5 stappen zonnepanelen op je dak

Zonnepanelen binnen een dag geïnstalleerd

Onze zonnepanelen

De ‘glimlach-brengers’ van je energierekening! Onze panelen zetten zonnestralen om in besparingen. Met de zonnepanelen van Voltnet maak je een verstandige keuze voor een duurzame toekomst. Oh ja, op onze zonnepanelen zit ook nog is 25 jaar productgarantie!

Ontdek de ervaringen van onze klanten.

Lucas van Ooijen

“De monteurs van Voltnet hebben in 4.5 uurtjes de 14 panelen geplaatst. Erg fijn dat ze zo meedenken. Ze waren ook erg vriendelijk. Goede uitleg over de meterkast, Enphase omvormers en de app. Alles werkt zoals het moet werken.”

5/5

10

Jos

“Ik kan iedereen Voltnet aanraden voor zonnepanelen. De klantenservice reageert snel en heeft altijd mijn vragen netjes beantwoord. Eveneens monteur Naut, die op de montage dag mijn zorgen heeft weggenomen over het wegwerken van alle elektra. De monteurs werken hard en netjes. Daarnaast hanteert Voltnet eerlijke prijzen.”

5/5

10

Fabio

“Wat een fijn bedrijf! Houden je goed geïnformeerd tijdens het hele proces en het werk wordt door een enthousiast team uitgevoerd. Alles verliep volgens planning en ook naderhand wordt gevraagd of alles naar wens is. Zeer tevreden!”

5/5

10

De zekerheid die jij verdient!